Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Neurodegenerative din Romania (APAN) organizează vineri, 23 februarie, începând cu ora 18.30, întalnirea lunară a persoanelor cu scleroză multiplă, în Centrul Comunitar Zi de Bine, pe Strada Uranus nr. 150, București.

În cadrul evenimentului vor participa doi invitați de excepție:
🔹19:00-20:00 Psiholog Irina Madalina Manea, care ne va ghida printr-o discuție plină de insight-uri sub titlul “De vorbă cu terapeutul în SM”. O oportunitate unică de a explora și înțelege mai bine aspectele esențiale ale sănătății mintale.
🔹20:00-21:00 Medic Primar Carmen Pletea, specialist în medicina generală, biodinamică craniosacrală și coach de stil de viață, care ne va împărtăși cunoștințele și experiența sa într-o varietate de domenii legate de sănătate și bunăstare.

Evenimentul va începe la ora 18:30 și promite să fie o seară plină de inspirație și conexiuni autentice într-o atmosferă prietenoasă și relaxantă.

Nu rata șansa de a fi parte din această experiență extraordinară! Completati formularul de participare https://forms.gle/evKYkrJJVz5BiUvN9 și veniți să ne bucurăm împreună de o seară plină de informaţii utile şi conexiuni!