Săptămâna 7 – 14 Noiembrie marchează Săptămâna Conștientizării D-Foot International! Aceasta este o săptămână dedicată creșterii conștientizării față de piciorul diabetic și complicațiile asociate acestuia. Totodată aceasta promovează și misiunea D-Foot International, cea de a stopa amputațiile la nivelul piciorului inferior datorate diabetului și complicaților sale.

Pentru a marca acest eveniment, D-Foot International a organizat în fiecare din cele 7 zile câte o întâlnire online, fiecare întâlnire este dedicată unei regiuni globale de activitate, iar ziua de 11 Noiembrie este dedicată regiunii Europene.

Astfel că, invităm toți specialiștii din domeniul sănătății să ni se alăture la această întâlnire gratuită pentru a descoperii care sunt cele mai bune metode de abordare a piciorului diabetic și cum putem salva cât mai multe picioare de la a fi amputate.

Puteți să vă înscrieți gratuit la această întâlnire online accesând link-ul următor: https://us06web.zoom.us/…/WN_hLRP8X_KTyuQfbFeaWo15g…

Sursa: Neurodiab