SMARTDIAB este o Conferință interdisciplinară care reunește specialiști de prestigiu implicați în managementul persoanelor cu diabet zaharat. În mod specific se abordează problematica diabetului zaharat, dar și a riscului cardiovascular, a patologiei hepatice asociate, sau a piciorului diabetic atât din punctul de vedere al diabetologului, dar și al colegilor din alte specialități.

Evenimentul va fi organizat sub egida Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și a Academiei de Științe Medicale.

SMARTDIAB se adresează totodată tinerilor medici cu informații științifice aduse la zi, precum și cu actualizări interesante de la specialitate la specialitate. În perspectivă trebuie să ne organizăm astfel încât să ne concentrăm pe monitorizarea persoanelor cu diabet zaharat, și numai împreună vom realiza un management centrat pe pacient, în scopul creșterii calității vieții lor.

Specialitățile creditate: diabet, nutriție și boli metabolice, endocrinologie, gastroenterologie, neurologie, cardiologie, nefrologie, chirurgie, ortopedie, psihiatrie, medicină de familie, medicina interna, dermatologie.

Taxa de participare este de 50 de lei și se poate achita în contul RO69 INGB 0000 9999 0886 8185, deschis la ING Bank, beneficiar, SC MedWay Events SRL, CUI 40629094.

INREGISTRARE

Pentru alte detalii: office@medwayevents.ro, 0744366199 / 0722774514.