Echipa editorială Oameni și Companii, care realizează portalul CASPA.ro, a lansat la finalul anului trecut o nouă platformă medicală specializată: DespreObezitate.ro.

Importanța acestei platforme, a informării corecte și a abordării acestui fenomen în integralitatea sa este semnificativă, având în vedere că, potrivit statisticilor recente, în România un procent de 46,4% din populaţia  rezidentă de 18 ani şi peste este supraponderală, iar 9,4% suferă de obezitate.

Platforma DespreObezitate își propune să promoveze în primul rând un mesaj de informare și educație, având secțiuni speciale dedicate alimentației corecte, modului de viață sănătos și medicației adecvate. Ea se adresează în egală măsură asociațiilor de pacienți, persoanelor care suferă de bezitate, medici și specialiști din domeniul nutriției.

Dacă doriți să fiți în permanență la curent cu noutățile publicate pe DespreObezitate.ro, o puteți face abonându-vă gratuit la Newsletterul acestei platforme.

DespreObezitate.ro se adaugă unei liste de alte 29 de platforme digitale pe care Oameni și Companii le-a dezvoltat pentru a derula programe de marketing în peste 100 comunități business și profesionale. Printre platformele medicale specializate lansate recent se numără Hepat.roCardiologieModernă.ro și NeuroMedicina.ro.