Miercuri, 12.05.2021 de la ora 11:00, va avea loc cea de-a noua întâlnire Școala inimii, un proiect Asociația Pacienților cu Insuficiență Cardiacă Optim Cardio și Dr. Heart.

Săptămâna aceasta, Dr. Ștefan Busnatu va avea invitat în sesiunea Zoom ce se va transmite live pe pagina sa de Facebook, pe Dr. Alexandru Ion.

Dr. Alexandru Ion este medic cardiolog la Clinica de Cardiologie a Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar-Arseni”, Doctor în știinte medicale și Asistent Universitar U.M.F. ”Carol Davila”, București și va vorbi pacienților despre boala tromboembolică.

Durata evenimentului va fi de 45 de minute, din care 20 de minute vor fi dedicate prezentării temei – Boala tromboembolică – iar 20-25 de minute vor fi alocate sesiunii de întrebări și răspunsuri în direct.

De asemenea, urmărirea evenimentului online va fi gratuită pe Facebook, iar pentru a avea posibilitatea de a comunica direct în aplicația Zoom în care se va desfășura sesiunea medical-educativă, organizatorii invită pe cei interesați să se înscrie prin completarea următorului FORMULAR.