Comunitatea OSC – Bolile Rare va avea o nouă întâlnire de interes pentru pacienţii cu boli rare, pe tema hemofiliei, marți 19 octombrie începând cu ora 15.00.

Tema în dezbatere este “Cele mai importante aspecte in tratamentul hemofiliei”, care sunt problemele legate de procurarea tratamentului de substituție specific, care determină un comportament conservativ, de acumulare a medicației specifice sub formă de “provizii”; nevoia de a se deplasa în altă localitate pentru a procura tratamentul; calitatea scăzută a serviciilor medicale; dificultăți în respectarea tratamentului specific hemofiliei, conform recomandărilor medicilor.

Speakeri ai acestei ediţii vor fi Prof. Univ. Dr. Margit Șerban – Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș”, Timișoara; Dr. Adina Trăilă – Centrul European de Tratament al Hemofiliei, Buziaş; Ana Maria Marcu, Medic Specialist Pediatru, Institutul Clinic Fundeni; Daniel Andrei – Președinte – Asociația Română de Hemofilie; Marius Tănase – Project Manager, Asociația Română de Hemofilie, Raul Chifan -Asociația Română de Hemofilie și Nicolae Oniga – Președinte, Asociația Națională a Hemofilicilor din România.

Participarea este gratuită pentru cadre medicale de specialitate și pentru pacienți. Eveniment susţinut de LiamedRegina MariaAlliance HealthcareRoche, Alphega, Boehringer Ingelheim.

Pentru mai multe detalii, cat si pentru înscriere, accesati acest link.

Comunitatea OSC – Bolile Rare este dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni și Companii – OSC este un ecosistem avansat de marketing care integrează peste 100 comunități business și profesionale și 35 de platforme digitale proprii asociate acestor comunități. Toate comunitățile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.