Joi, 27 octombrie, are loc, la Iași, conferința Abordarea multidisciplinară ȋn terapiile moderne oncologice-Provocări și controverse actualeÎntâlnirea are loc la hotelul Ramada, începând cu ora 10.00 si este organizată sub auspiciile Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, cu sprijinul Neolife România si Neolife Istanbul.

Programul științific al evenimentului include prezentări și dialoguri care se înscriu în evoluția continuă a medicinei, reunind profesioniștii din domeniul oncologiei cu colegii din celelalte specializări medicale din regiune, în interesul pacienților și pentru promovarea celor mai moderne practici de tratament din Oncologie, Radioterapie și Medicină Nucleară.

Detalii suplimentare legate de agenda conferinței, dar și alocutorii invitați găsiți pe pagina evenimentului: https://www.desprecancer.ro/conferinta-abordarea-multidisciplinara-in-terapiile-moderne-oncologice/.

Conferința se adresează medicilor din următoarele specializări: oncologie, ginecologie, urologie, ORL, chirurgie, hematologie, genetică medicală.

Pentru confirmarea participării la eveniment este necesară înregistrarea prin intermediul formularului de înscriere.