Marketing si comunicare cu comunitati business si profesionale. Ajutam echipele Clientilor nostri să inteleaga mai bine aceste comunitati, să aleagă soluţiile de marketing şi să le administreze eficient. Suntem activi in peste 150 de comunitati.

News

News news news

News

News news news

News

News news news

News

News news news

Nou in Comunitatile Oameni si Companii

Inovatie in Industrii Critice

Tunic Romania a prezentat in cadrul grupului de lucru al Comunitatii IIICES modul in care inovatia impacteaza major sanatatea si poate aduce beneficii pacientilor in domeniul oncologic. IIICES este o comunitate de profesionisti si lideri de opinie care se intalneste periodic pentru a discuta despre modul in care inovatia impacteaza economia si societatea.

Inovatie in Retail

In luna septembrie a avut loc o noua intalnire a grupului de lucru Innovation in Retail cadrul Comunitatii Managerilor din Retail, lansata de Oameni si Companii, in parteneriat cu Fujitsu Romania. Grupul de lucru a avut ca invitat special la aceasta editie pe avocatul Roxana Ionescu, partener NNDKP.

Global Marketing Manager

Pe 16 septembrie a avut loc la Hilton Garden Inn o noua intalnire a Comunitatii profesionistilor de marketing, Global Marketing Manager. Global Marketing Manager este o comunitate profesionala lansata de Oameni si Companii in 2016, cu sustinerea speciala din partea Fives International.

CASPA/ Comunitatea Asociatiilor de Pacienti

O comunitate profesionala lansata de Oameni si Companii in 2016, care cuprinde 235 de asociatii de pacienti. Anul acesta, in luna septembrie, la cea de-a 6 intalnire a Comunitatii, a fost lansata platforma digitala a comunitatii, CASPA.ro.

Te intereseaza comunitatea de business din Bucuresti ? Global Manager Business Community se reintalneste din nou pe 14 Noiembrie la Bucuresti. Peste 300 de executivi si antreprenori din toate domeniile de activitate vor participa la cea de-a 12-a intalnire a Comunitatii, lansata de noi in 2005. Vrei sa participi ? Detalii aici

News

News news news

News

News news news

News

News news news

News

News news news

Peste 150 de organizatii se bazeaza anual pe serviciile si produsele Oameni si Companii (OSC) pentru a-si atinge obiectivele de marketing, comunicare sau afaceri publice. Puteti vedea o parte din Clientii nostri aici.

News

News news news

News

News news news

News

News news news

News

News news news