Dacă sunteți interesat de sănătatea mamei și a copilului, sau știți pe cineva interesat, atunci vă invităm la două după amieze pline de informații pentru profesioniști din sănătate.

Pe 7 și 8 octombrie, între orele 4-8pm, SAMAS vă aduce online pe Prof. Dr. Radu Vlădăreanu, Prof. Dr. Evelina Moraru, Dr. Valeria Herdea, alți medici renumiți, asistenți medicali, educatori perinatali, traineri și cercetători într-un maraton de educație online a cărui agendă completă o puteți găsi aici.

Dintre subiectele discutate online în prima zi și la care puteți primi răspunsuri direct de la specialiștiSarcina și vaccinarea împotriva Covid-19, Despre Microbiom, The magic of human milk, Conștientizarea și prevenția obezității infantile.

A doua zi puteți primi răspunsuri direct de la specialiști la: Infecția și vaccinarea COVID-19 în timpul sarcinii, Îngrijirea tegumentului nou-născutului, Despre probiotice, Îmbunătățirea serviciilor de maternitate, Cum descoperi din timp probleme oftalmologice la copii, Conflict & consens în discuții dificile

În timpul conferinței MATERNOPEDIA ți se oferă ocazia:

  • Să afli informații actuale din domeniul medical, pe care le poți pune în practică imediat în activitatea ta de zi cu zi și le poți împărtăși mai departe în comunitatea ta.
  • Să te conectezi cu alți specialiști din domeniul tău de activitate
  • Să interacționezi și să pui întrebări direct vorbitorilor
  • Să participi la dezbaterile pe tema riscurilor asupra sănătății perinatale, precum și cele mai accesibile și eficiente soluții, in contextul pandemiei de Coronavirus.

ACCES LA CONFERINȚĂ