ACES- Asociația pentru consiliere și educație în sănătate vă invită la un nou curs aplicat ”Training pe insulinoterapie intensivă și aplicații dedicate”- cum calculezi bolusurile de insulină rapidă corect, în funcție de numărul de carbohidrați, glicemia actuală și insulina încă activă de la injecțiile anterioare.

Un proces laborios care poate fi parcurs, acum, cu ajutorul unei singure aplicații pe care o putem seta ca pe o pompă de insulină (deși, în cazul aplicației, insulina se injectează cu pen-ul). Calculele sunt corecte și scutesc pacientul de pașii adiționali consumatori de timp pe care i-ar parcurge prin metodele obișnuite.

Aplicația mySugr a devenit un standard în unele dintre serviciile de diabet din România.

Temele de discuție vor fi:
➡️ Aplicații moderne utilizate în diabet în rândul medicilor rezidenți, specialiști, primari și asistenților medicali cu rol în instalarea acestora, creare cont și setare a parametrilor aplicației (conform indicațiilor medicului)
➡️ Înregistrarea, autentificarea și gestionarea profilului de utilizator
➡️ Accesarea și asimilarea informațiilor medicale și recomandărilor din aplicație
➡️ Monitorizarea prin intermediul aplicației (introducerea datelor medicale, urmărirea unor parametri specifici, utilizarea instrumentelor și funcțiilor disponibile în aplicație)
➡️ ⁠Cunoașterea în detaliu a funcțiilor aplicației
➡️ ⁠Modele din practica clinică și evaluări, alături de participanții la curs, a modurilor posibile de rezolvare a cazurilor discutateS-au deschis înscrierile la cele două ediții ale cursului. Acesta se adresează medicilor rezidenți, specialiști și primari din specialitatea Diabet, Nutriție și Boli Metabolice din România, medicilor Endocrinologi din Republica Moldova și asistenților medicali.

Participarea este gratuită și se face prin înscrierea pe unul dintre link-urile de mai jos. Membrii ACES au prioritate.

Cursurile vor avea loc astfel:

20 aprilie, București, Training „ Insulinoterapie intensivă și aplicații dedicate”
Participarea la training este gratuită. Membrii ACES au prioritate la înscriere. Detalii despre cum puteți dobândi calitatea de membru, la finalul acestei postări.
Înscrieri aici: https://forms.gle/Xzi9qyRFmSE1J6rc8

11 maiBrașov, Training „ Insulinoterapie intensivă și aplicații dedicate”
Participarea la training este gratuită. Membrii ACES au prioritate la înscriere. Detalii despre cum puteți dobândi calitatea de membru, la finalul acestei postări.
Înscrieri aici: https://forms.gle/LeRbwmcYWwrMiep2A

Mai multe detalii despre acest eveniment, ca și despre toate evenimentele naționale și locale din domeniul Sănătății, găsiți, actualizate permanent, pe EventsMax.ro – Platforma evenimentelor profesionale și de business din România. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes. Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează. Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .