Cea de-a IV-a editie a “Actualitatilor in Gastroenterologie”, eveniment organizat de Societatea Romana de Medicina Interna, va avea loc pe 22 si 23 noiembrie la Hotel Ramada Plaza – Sala Europa, Bucuresti. Anul acesta, evenimentul este onorat cu participarea invitatilor speciali de la Mayo Clinic Jacksonville, experti mondiali renumiti in ingrijirea pacientilor cu cele mai complexe conditii.
Acest eveniment isi propune sa prezinte date recente privind diagnosticul si terapia principalelor  afectiuni digestive cu numeroase implicatii in prognosticul si supravietuirea pacientilor.
“Ne dorim ca aceasta manifestare sa va prilejuiasca oportunitatea de a interactiona cu prezentatorii, pentru a schimba opinii privind  tratamentul individualizat al pacientilor pe care ii aveti in ingrijire. Noi speram ca acest eveniment sa fie interactiv si  sa  va ofere informatiile cele mai relevante pentru activitatea dumneavoastra clinica din fiecare zi”, afirma Prof. Dr. Carmen Fierbinteanu -Braticevici, Directorul evenimentului.

 

Pentru alte amanunte si inscrieri, accesati http://www.srmi.ro/evenimente/alte-evenimente/actualitati-in-gastroenterologie-2018