În numele Comitetului de Organizare și al co-directorilor de curs, Gabriel Becheanu (Bucuresti) și Cord Langner (Graz, Austria), sunteți invitați să participați la ediția cu numarul 13 al Cursului de Patologie Digestivă, defășurat online, în perioada 6-7 noiembrie 2020.

Cursul de Patologie Digestivă este organizat de către Institutul Național de Patologie Victor Babeș, București, Diviziunea Română a Academiei Internaționale de Patologie, Asociația de Patologie Digestivă și Catedra de Morfopatologie a UMF Carol Davila, București.

Manifestarea are statut de Curs de Educație Medicală Continuă și este creditată cu puncte EMC.

Cursul de Patologie Digestivă se adresează, în primul rând, medicilor din specialitatile: Anatomie Patologică, Gastroenterologie, Oncologie, Medicină Internă, Radiologie și Imagistică Medicală.

Cu o tradiție de 12 ani, acest curs extensiv de patologie digestivă urmărește imbunătățirea calității diagnosticului leziunilor inflamatorii, infecțioase, reactive și tumorale ale tractului intestinal și din aria bilio-pancreatică și hepatică. În mod specific, se urmărește rafinarea interpretării modelelor morfologice și integrarea lor în context clinic, biologic și imagistic. Cursul din acest an va lua în discuție și cele mai noi date din literatura de specialitate privind bolile inflamatorii cronice intestinale.

ÎNREGISTRARE

Speakerii din cadrul celui de-al 13-lea Curs de Patologie Digestivă sunt renumiți la nivel internațional și provin de la Harvard Medical School (SUA), Yale University (SUA), Moffit Cancer Centre (SUA), Paris, Graz, Londra, Brescia, Ljubljana și București.

LISTĂ SPEAKERI