Al patrulea webinar, din seria de șase care vor avea loc până la finalul anului sub umbrela Share Experience 2023, va vea loc în data de 13 septembrie 2023, începând cu ora 13 și are ca temă „Comunicarea cu factorii de decizie”.

De ce este importantă și ce presupune comunicarea transparentă și continuă cu factorii de decizie din sănătate? Această legătură permanentă poate conduce la mobilizarea oamenilor în jurul unei cauze comune și la crearea unor rețele de sprijin pentru pacienții cu boli rare și cancere rare. Cum putem eficientiza acest proces, ce efecte ar putea avea asupra sistemului de sănătate și ce beneficii există pentru pacienți?

Vor explica și vor răspunde la întrebări invitatele: Luminița Vâlcea, Director Executiv la Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice, Ligia Marincaș, directoarea Direcției de Sănătate Publică Sălaj și Conf. Dr. Ioana Streață de la Universitatea de Medicină și Farmacie Craiova.

Discuția va fi moderată de Dorica Dan, președinte al Alianței Naționale pentru Boli Rare România.

Share Experience 2023 este un proiect organizat de Alianța Națională pentru Boli Rare România și Asociația Română de Cancere Rare și sprijinit de Sanofi, Novartis, Bristol Myers Squibb, Janssen și UCB Pharma.