Comunitatea Asociațiilor de Pacienți Caspa.ro se reunește la Școala de Vară Caspa în 13-14 iunie 2024, la București.

Vino alături de noi pentru a parcurge câteva lecții importante, care să te ajute în dezvoltarea asociației:

1. Lecția de fundraising: Învățăm cum să ne facem corect strategia de fundraising, cum să scriem proiecte interesante, cum să identificăm potențiali finanțatori și să ne susținem cât mai bine cauzele.

2. Lecția de terapia durerii: Învățăm ce înseamnă terapia durerii și cum o putem utiliza în situații specifice: oncologie, boli cronice, boli autoimune sau migrenă.

3. Lecția de sănătate mintală: Învățăm cum să gestionăm corect afecțiunile din zona sănătății mintale și cât de important este să conștientizăm rolul și existența lor.

4. Lecția de social media: Învățăm strategii pentru a ne promova mai bine asociația și a comunica mai eficient cu membrii noștri.

5. Lecția de Fake News: Învățăm cum să identificăm manipularea și știrile false.

6. Lecția de empatie: Învățăm cum să ne gestionăm emoțiile pentru a reuși să ne creștem asociația și proiectele ei.

Participarea la Școala de Vară Caspa.ro este GRATUITĂ pentru reprezentanții asociațiilor de pacienți, înscrierile realizându-se aici: Asociaţii de Pacienţi: participare la Scoala de vara CASPA 2024 – CASPA – Comunitatea Asociaţiilor de Pacienţi .

Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile pe pagina Școlii de Vară, aici: Şcoala de Vară CASPA 2024 – CASPA – Comunitatea Asociaţiilor de Pacienţi !