Asociația Națională a Hemofilicilor din România vă invită la evenimentul „Ziua Mondială a Hemofiliei – Zi de comunitate în spațiu deschis”, sâmbătă, 22.04.2023. între orele 10:00 – 16:00. la NOD Maker Space, Splaiul Unirii 160, București.

Datorită limitărilor spațiului locurile sunt limitate, așa că ÎNREGISTRAREA este obligatorie. Pentru participarea la eveniment vă rugăm să completați următorul formular de înscriere: https://forms.gle/UkJoRT2tsLTv5dWx9.

Se celebrează în cadrul comunității Ziua Mondială a Hemofiliei – 2023 sub mesajul Federației Mondiale de Hemofilie – Acces pentru toți, prevenirea sângerărilor ca standard global de îngrijire și aliniat cu misiunea ANHR: Împreună pentru 0 sângerări

”Ca de obicei, ne propunem să petrecem împreună o zi în comunitate, hemofilici, medici, părinți, experți, prieteni ai noștri, să stăm de vorbă, să ne cunoaștem mai bine, să învățăm lucruri noi atât de la experți, cât și unii de la ceilalți și să ne dăm ocazia de a ne spune ceea ce ne frământă sau ne entuziasmează, totul într-un spațiu deschis și prietenos. Formatul evenimentului va fi unul ce ne va ține antrenați: sesiuni de tip prezentări în forum alternate cu multiple ateliere și discuții ce vor avea loc în paralel.

Este primul eveniment pe care îl vom organiza în absența fizică a domnului Nicolae Oniga, însă vom avea răgaz și rost să povestim, să comemorăm și să omagiem viața dumnealui, ”se arată într-o postare pe Facebook a Asociției.