Asociația Pacienților cu Afecțiuni Neurodegenerative din România vă invită la evenimentul online, “Povești de iarnă cu Scleroză Multiplă“, care va avea loc joi, 18 ianuarie 2024, în intervalul 18:30 – 20.30! În acea seară, membrii curajoși ai comunității, ce trăiesc împreună cu scleroza multiplă, vor împărtăși poveștile lor de viață cu membrii asociației.

Este o oportunitate unică de a intra în universul lor personal, de a descoperi luptele şi triumfurile lor, şi de a fi inspirați de forța lor incredibilă. Ne-am propus să construim o punte între inimile noastre, să ne conectăm şi să ne sprijinim reciproc într-un mod cu totul special.

Vă asteptăm cu braţele deschise pentru a împărtăși lumină, solidaritate şi putere umană. “Poveşti cu SM” nu este doar un eveniment, ci o experiență comună, unde cuvintele devin conexiuni şi experiențele devin legături puternice.

Pentru a participa la eveniment, este necesară completarea formularului de participare, accesând următorul link:  https://forms.gle/BdVVJSuEHFn8ArQv7

 

Sursa: Asociația Pacienților cu Afecțiuni Neurodegenerative din România

 

Mai multe detalii despre acest eveniment, ca și despre toate evenimentele naționale și locale din domeniul Sănătății, găsiți, actualizate permanent, pe EventsMax.ro – Platforma evenimentelor profesionale și de business din România. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes. Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează. Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .