Continuăm seria întâlnirilor dedicate tehnologiei care îmbunătățește viața persoanelor cu diabet, cu o nouă ediție a Orei Pacientului Rodiabet dedicată terapiei cu pompa de insulină. Webinarul va avea loc marți, 27 februarie 2024, începând cu ora 17.00, pe platforma Zoom, iar invitata actualei ediții este medicul diabetolog Brândușa Cofaru, de la Spitalul Militar de Urgență „Regina Maria’’ Brașov. Înscrierile GRATUITE sunt deschise pe pagina evenimentului aici: Beneficiile terapiei cu pompa de insulină. Aplicații & Schimbarea setărilor – Rodiabet.

Din momentul apariției primei pompe de insulină, în urmă cu 40 ani, tehnologia a parcurs un drum lung în managementul diabetului. Pompele de insulină au continuat să evolueze, au devenit tot mai performante și inteligente și sunt astăzi instrumente esențiale în gestionarea diabetului zaharat.

La webinarul Rodiabet Ora Pacientului vom explora avantajele utilizării pompelor de insulină, concentrându-ne pe impactul pozitiv pe care această tehnologie inovatoare îl poate avea asupra gestionării diabetului zaharat de tip 1.

Vă invităm să vă alăturați discuției și să descoperiți cum această tehnologie inovatoare poate oferi un control mai bun al glicemiei, flexibilitate în gestionarea tratamentului și o viață mai activă pentru persoanele cu diabet zaharat de tip 1.

Pentru detalii suplimentare și înregistrare, vă rugăm să accesați pagina webinarului aici: Beneficiile terapiei cu pompa de insulină. Aplicații & Schimbarea setărilor – Rodiabet.

Webinarul este parte a programului educațional dedicat persoanelor cu diabet zaharat de tip 1 ”Poți controla diabetul: Folosește Tehnologia”, dezvoltat de Rodiabet (o platformă Oameni și Companii) împreună cu Medtronic și susținut de partenerii de la Asociația Type 1 Dreamers, Asociația Diabeticilor din Reșița Caraș – Severin și Asociația pentru consiliere și educație în sănătate.