Asociația Pacienților cu Boli Reumatismale Inflamatorii din Transilvania ART în parteneriat cu Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice și Societatea Română de Reumatologie organizează luni, 29 ianuarie, ora 12.30, online, o conferință de presa de lansare a campaniei “Si eu am nevoie de tratamentul potrivit!”.

Va fi abordată tema protocoalelor existente pentru bolile reumatismale inflamatorii și nevoia de a fi actualizate așa cum se întâmplă la nivel european pentru ca pacienții sa beneficieze de cel mai bun tratament înainte ca boala sa avanseze și sa existe modificări la nivelul coloanei.

Printre invitați se numără: prof. dr. Simona Rednicprof. dr. Cătălin Codreanuprof. dr. Cătălin Rezaș, sef lucr. dr. Răzvan Ionescu.

 

Sursa: Copac.ro

 

Mai multe detalii despre acest eveniment, ca și despre toate evenimentele naționale și locale din domeniul Sănătății, găsiți, actualizate permanent, pe EventsMax.ro – Platforma evenimentelor profesionale și de business din România. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes. Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează. Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .