Cele doua luni de inchidere temporara a centrelor au afectat Asociatia Autism Voice foarte tare, asa cum a afectat pe toata lumea. Copiii au avut cel mai mult de suferit, dar Asociatia a fost alaturi de ei si familiile lor, on-line, cat de mult s-a putut, prin programele dedicate Autism Voice Line, Pass the Voice Online sau Terapie on-line.
Pe 18 mai Asociatia a re-deschis centrele, dar bucuria este umbrita de faptul ca sustinerea activitatii sale de zi cu zi inseamna zeci de produse igienico-sanitare, zeci de materiale si jucarii si zeci de ore de terapie pentru copii, pe care nu le mai poate acoperi.
Asadar, in parteneriat cu Aura Ion Foundation, Asociatia Autism Voice a lansat campania “Fondul de Bine” pe Facebook prin care spera sa stranga donatii de la oameni sau companii, putin cate putin, pentru a acoperi tot ce are nevoie macar pentru o luna de zile.

Lista completă cu produsele igienico-sanitare necesare poate fi consultată aici –https://drive.google.com/file/d/1f31BzYyX_RasTJNhvw-4wE7ZHTxn-sqc/
Lista completă cu materialele și jucăriile de care Asociatia are nevoie poate fi consultată aici – https://drive.google.com/file/d/1Kfl6J-vbqTJ8NdkoSX7bwi64wZqJBstp/