Platforma online si aplicatia mobila ale Asociatiei Bolnavilor cu Limfoame au fost lansate in cadrul unui eveniment organizat la Bucuresti, joi, 13 septembrie cu ocazia Zilei Internationale a Limfomului.

La eveniment au participat pacienti, bolnavi cu limfom, membrii ai asociatiei, dr. Radu Niculescu in calitate de membru fondator si presedintele Societatii Romane de Hematologie, prof. dr. Anca Lupu.

In cadrul evenimentului, cuvantul a fost luat de domnul doctor si de presedintele SRH, prof. dr. Anca Lupu, fiind prezentate avantajele noii platforme online, dar si beneficiile aplicatiei.

Principalele avantaje ale site-ului sunt Forumul si sectiunea ,,Intreaba medicul”. Forumul a fost realizat cu scopul de a uni pacientii si de a-i incuraja sa-si impartaseasca experientele, formand astfel o comunitate a bolnavilor cu limfom din Romania. Prin intermediul sectiunii ,,Intreaba medicul”, pacientii au posibilitatea de a primi sfaturi de la medici specialisti in hematologie, adica, pe scurt, consiliere medicala.

Beneficiul esential al aplicatiei mobile este reprezentat de primirea notificarilor odata cu aparitia noutatilor. Ea poate fi descarcata atat de cei care folosesc Android, cat si de cei care folosesc iOS.

Cei care doresc sa ajute bolnavii de limfom, o pot face direct din platforma online, facand click pe butonul ,,Vrei sa ne sprijini?” din antetul paginii principale.