Asociația Dăruiește Aripi, cu sprijinul elefant.ro, a donat jucării în valoare de peste 20.000 lei secțiilor de oncologie și pediatrie din trei spitale bucureștene. Beneficiarii inițiativei Dăruiește Aripi sunt copiii bolnavi internați în secțiile de oncologie și pediatrie din Instititul Oncologic București, Institutul Oncologic Fundeni și Spitalul de Urgență pentru Copii “Marie S. Curie”.

În cadrul proiectului, un parteneriat în premieră încheiat de asociație cu elefant.ro, compania a colectat jucării noi dedicate copiilor cu vârste de peste 6 luni de la partenerii săi producători și importatori. Dulapul cu jucării, campania de colectare de jucării noi pentru copiii internați în secțiile de oncologie pediatrică din București și Constanța, este una continuă pentru Dăruiește Aripi, care a dotat aceste secții și cu dulapurile în care se odihnesc jucăriile între reprizele de joacă cu micii pacienți.

“Dacă marile oportunități de a-i ajuta pe ceilalți apar rareori, cele mici ne sunt mereu în jurul nostru. Fie că e vorba de a face o bucurie de sărbători sau chiar fără nicio ocazie, o jucărie nouă semnifică pentru acești copii mai mult decât obiectul în sine. Cu atât mai mult cu cât e dăruită copiilor ce au nevoie de consolare și cuprinde în ea toate gândurile bune ale celui ce a oferit-o”, a declarat Alina Pătrăhău, fondator Dăruiește Aripi.

“Generozitatea este cel mai de preț atribut al unui brand. În această colaborare pe care ne-o dorim de durată am adunat de la numeroși parteneri nu doar jucării ci și bunătate, generozitate, dragoste pentru acești copii care au nevoie ca bucuriile să le fie aliați în lupta cu boala”, spun oficialii elefant.ro, mallul online a al întregii familii.

În această acțiune caritabilă partenerii elefant.ro au fost: Viva Toys, Fisher-Price, Lex Grup, Lorelli, Happy School și IBG Ideal Board Games.

Asociația Dăruiește Aripi este o organizație non-profit a cărei misiune este de a contribui la acele schimbări critice în sănătate și educație care influențează în mod major viața copiilor din România și a familiilor lor.

Asociația a reușit în premieră în România dezvoltarea la nivel național a Registrului Cancerelor la Copil în cadrul parteneriatului strategic cu Societatea Română de Onco-Hematologie Pediatrică, urmat de primul studiu de supravietuire a cancerului pediatric din țara noastră.

Dăruiește Aripi a reconstruit și modernizat două secții unice din zona de sud-est a României: cea de Oncologie Pediatrică și cea de Terapie Intensivă Nou-Născuți din cadrul Spitalului Județean Constanța și continuă să le susțină activitatea.