Asociația Melanom România, cu sprijinul Clinicii de Dermatovenerologie din Spitalul Clinic Municipal de Urgență din Timișoara vă invită la o după-amiază de informare despre prevenția, diagnosticarea și tratamentul melanomului, dedicată celor care locuiesc în Timișoara și împrejurimi.

Întâlnirea va avea loc în data de 26 ianuarie 2024, începând cu ora 13.45, la Clinica de Dermatologie de la Spitalul Municipal Timisoara, unde medici voluntari vor susține prezentări și vor răspunde întrebărilor adresate.

Sunt așteptate persoanele cu risc de melanom, cât și pacienții cu melanom și familiile lor.

Pentru a putea participa la întâlnire, completați formularul de participare aici. Participarea este gratuita!

 

Mai multe detalii despre acest eveniment, ca și despre toate evenimentele naționale și locale din domeniul Sănătății, găsiți, actualizate permanent, pe EventsMax.ro – Platforma evenimentelor profesionale și de business din România. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes. Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează. Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .