Asociaţia Română de Hemofilie organizează în perioada 22- 25 septembrie 2023 HeRo Bears Camp! – Tabăra de aventura și teambuilding dedicată tinerilor hemofilici cu vârste între 18 si 35 de ani.

Ajunsă la a 3-a ediție, HeRo Bears Camp este dedicată exclusiv tinerilor care iubesc natura, deoarece vom locui într-o cabană în mijlocul naturii, și pentru cei mai dornici de aventură, vom organiza o tabără de corturi în apropiere, unde vom experimenta cu adevărat viața la munte, cu povești în jurul focului, cântece la chitară și dormit în cort.

Pentru cei îndrăzneți, în zona munților Ciucaș, se vor organiza, drumeții și alte activități de munte într-o atmosferă relaxantă menită să susţină buna dispoziţie, ca la sfarsitul celor 3 zile să fim o echipă mai mare și mai unită, și să privim cu entuziasm la următoarea aventură.

Veți avea oportunitatea de a discuta despre nevoile tinerilor cu hemofilie și modalitățile optime de tratament și prevenție pentru a avea un stil de viață activ, în cadrul unor discuții libere, în timpul activităților și a workshop-urilor.

Dacă ai între 18 și 35 de ani, ai hemofilie sau vonWillebrand, îți plac provocările și ești interesat de activități outdoor, te așteptăm în perioada 22 – 25 Septembriei 2023, în tabăra HeRo Bears Camp la la Vama Buzăului, în județul Brașov.

Pentru înscrieri, vă rugăm să completați formularul de înscriere: https://forms.gle/7xHjH6Q27mGkg4Eb8.