N

Înființare

2006

Membri

3 membri / 200 beneficiari

Patologie

Hematologie/Leucemie

Acoperire

Națională

Contact

Calea Bucurestilor nr. 84, Otopeni
Telefon: +40 (722) 983426
Email: contact@aril.ro
Webpage: www.aril.ro

Monica BUNACIU, Președinte

Anka Mateescu, Vicepreședinte

DOTAREA LABORATORULUI SECTIEI DE HEMATOLOGIE SUUB

Proiectul si-a propus dotarea laboratorului sectiei de hematologie a Spitalului Universitar Bucuresti cu un Flowcitometru nou, necesar diagnosticarii corecte si complete a patologiilor de sange. O diagnosticare corecta aduce cu sine un tratament eficient pentru bolnavii de cancer, ceea ce este vital pentru mentinerea sanselor de supravietuire. Beneficiarii acestui proiect sunt pacientii din Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, Colentina si Brasov.

Mai multe detalii aici http://www.aril.ro/2013/08/3357/proiect-2013-dotarea-laboratorului-sectiei-de-hematologie-suub/

INJECTOMATE & POMPA MORFINA – TRANSPLANT FUNDENI

Estimarea investitiei: 65 968 RON = 14 660 €
Proiectul a avut ca scop crearea conditiilor pentru ca pacientii care fac transplant, sa beneficieze de tratamente administrate cu acuratete si de o terapie a durerii cat mai performanta.
Injectomatele sunt aparate foarte performante, care permit programarea administrarii Perfuziilor intr-un anumit timp, in functie de necesitatile tipului de chemioterapic.
Pompa de administrat morfina, este deosebit de importanta in terapia durerii, permitand pacientului sa aiba o calitate a vietii cat mai buna, in timpul internarii, reducand nivelul durerilor, atunci cand este cazul.

Mai multe detalii aici  http://www.aril.ro/2015/11/4414/dotarea-sectiei-transplant-fundeni-cu-injectomate-cu-pca-si-pompa-pentru-administrare-morfina/