Speakeri interesanți și parteneri puternici susțin și vor dezbate alături de membrii Comunității CASPA – Comunitatea Asociațiilor de Pacienți în cadrul Conferinței CASPA – ediția 9, care va avea loc joi, 26 martie 2020, în București, la Hotel Novotel.

Ne vom reîntâlni pentru a dezbate o temă de actualitate – „Accesul pacienților la tratamente” – în concordanță cu dezideratul Organizației Mondiale a Sănătății, „Health for all”.

Este momentul în care împreună cu reprezentanți ai celor mai importante instituții din domeniul sănătății din România puteți discuta problemele asociațiilor de pacienți și identifica împreună soluții pentru creșterea vocii, rolului și vizibilității acestora în orice decizie legată de sistemul medical din țara noastră.

Până acum s-au alăturat acestui demers, în calitate de speakeri, specialiști și invitați de seamă precum:

Diana Păun, Consilier de Stat, Adminisrația Prezidențială

Laszlo Attila, Președintele Comisiei pentru Sănătate din Senatul României,

Vlad Mixich, Medic, jurnalist și expert în politici de sănătate

Iulian Trandafir, CEO Alliance Healthcare România, reprezentantul companiei care a susținut Comunitatea CASPA chiar din momentul lansării sale, în iunie 2015.

 

Susțin această nouă întâlnire a Comunității Asociațiilor de Pacienți parteneri puternici precum: Alliance Healthcare RomâniaPfizerAlphega FarmacieUnifarm și Bristol-Myeres Squibb România, alături de Partenerul Instituțional ANMCS – Autoritatea Națională de Managementul Calității în Sănătate.

 

Participarea Asociațiilor de Pacienți este GRATUITĂ, iar pentru înscriere este suficientă completarea Formularului de participare disponibil AICI.

Dacă doriți să susțineți acest proiect puteți solicita o propunere din partea organizatorilor utilizând formularul de AICI.