Comunitatea RoDiabet se întâlnește astăzi, 24 februarie 2022de la 18.00 pentru a discuta despre noile terapii în diabetul zaharat. Vom afla care sunt clasele terapeutice disponibile, cum decid medicii care e terapia potrivită, care sunt inovațiile din diabet, la care au acces și persoanele cu diabet din România. Înscrierile sunt deschise pe Pagina întâlnirii de pe RoDiabet!

Invitații speciali ai întâlnirii sunt: Conf. Dr. Anca Pantea Stoian și dr. Anca Cerghizan, alături de moderatorul Cristina Petruț.

În 2021 s-au împlinit 100 de ani de la descoperirea insulinei, una dintre cele mai mari realizări medicale din toate timpurile, care continuă să salveze milioane de vieţi.
De la acel moment și până în 2022 inovațiile în diabet au continuat. Au apărut medicamente și tehnologii noi care vin în sprijinul persoanelor cu diabet zaharat, indiferent că este vorba despre diabetul de tip 1 sau cel de tip 2.

La Ora Pacientului Rodiabet vom discuta despre toate aceste inovații care vin în sprijinul persoanelor cu diabet din România!

Detalii suplimentare sunt disponibile pe pagina întâlnirii, aici: https://www.rodiabet.ro/webinar-ora-pacientului-editia-21/!

RoDiabet este o comunitate administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +130 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici