Cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetuluiechipa Sports & Diabetes, organizează Blue Cycling Day, o tură cu bicicleta. Cu această ocazie, duminică, 12 noiembrie, începând cu ora 11:00, sunt așteptați cât mai mulți iubitori ai acestui sport și nu numai, în Pădurea Pustnicu, Pantelimon (Casa Pustnicu).

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor diagnosticate cu diabet zaharat de tip 1, mai ales copiilor, cât și însoțitorilor acestora.

Întreaga echipă își dorește să însoțească copiii pentru a le insufla dorința de a face mișcare în aer liber, bucurându-ne de compania comunității și de vreme bună.

Traseul denumit Ruta 10 este amenajat pe drumurile forestiere și potecile din pădurea Pustnicu, cu o dificulatate ușoară este accesibil tuturor, chiar și copiilor începând cu vârsta de 5 ani. Traseul are o lungime de 10 km, dar poate fi scurtat la 5 km pentru începători și copii.

Fiind un traseu pe drumuri forestiere, vă recomandăm participarea cu biciclete echipate cu anvelope cramponate, iar casca este obligatorie.

Dacă doriți să participați, vă rugăm să completați formularul de înregistrare: https://forms.gle/AWbbsDjeuWU8dEYF7