Top Employers Institute a conferit Boehringer Ingelheim, pentru al doilea an consecutiv, premiul de “Angajator de Top” la nivel global, unul din cele 11 astfel de premii oferite. Premiul recunoaște orientarea puternică a acestei companii farmaceutice inovatoare  spre nevoile și bunăstarea angajaților. Boehringer Ingelheim a primit distincția”Angajator de top” în numeroase țări și regiuni în ultimii opt ani. Anul acesta, Boehringer Ingelheim va primi această distincție în 29 de țări din Europa (printre care si Romania), America latină și regiunea Asia-Pacific. Organizația independentă Top Employers Institute certifică angajatorii din întreaga lume care doresc să ofere angajaților lor condiții excelente de muncă și să le susțină dezvoltarea. Certificarea se bazează pe un  audit pe mai multe niveluri care  evalueaza managementul resurselor umane si ofera  un feedback final detaliat.

Boehringer Ingelheim Romania primeste pentru al treilea an, consecutiv, certificarea la nivelul tarii noastre.

Boehringer Ingelheim a continuat să domine în aria de implicare a angajaților, unde se remarcă în mod deosebit în ceea ce privește recompensele și recunoașterea meritelor, în comparație cu concurenții săi. Top Employers Institute a evidențiat, de asemenea, mediul de lucru agil, precum și valorile companiei, etica și integritatea care au ca rezultat o cultură corporativă puternică și incluzivă.

„Componenta umană este o parte centrală a Boehringer Ingelheim. Aceasta include sentimentul de apartenență și o atenție continuă asupra bunăstării la locul de muncă. Certificarea ca ”Angajator de top” la nivel global recunoaște încă o dată că mediul nostru de lucru face compania să iasă în evidență ca angajator”, spune Dr. Sven Sommerlatte, Global Head of Human Resources la Boehringer Ingelheim. „Ne angajăm să împuternicim oamenii și să promovăm echipe diverse care oferă soluții incluzive. Aceasta este baza culturii noastre corporative axată pe inovație.”

Un exemplu de adaptare la nevoile angajaților este mediul de lucru flexibil , deja o tradiție în companie. Ne ajută, printre altele, să ne asigurăm că, în timpul pandemiei de COVID, angajații au opțiuni să își adapteze activ munca la cerințele de protecție a sănătății și să asigure continuitatea activitatilor. Acest lucru este valabil și pentru procesele virtuale de onboarding pentru care compania a stabilit modalitati pentru noii angajați care lucrează de acasă. Un alt punct evidențiat de juriu se referă la abordarea etică, incluzivă a deciziilor corporative și un accent clar pe transferul și aplicarea valorilor companiei. Afacerea de familie se ocupă, de asemenea, de oportunitățile de dezvoltare individuală prin programe de educație și formare personalizate pe toată durata vieții profesionale a angajatului.

În calitate de companie farmaceutică orientată spre cercetare, Boehringer Ingelheim se angajează să creeze valoare în  ariile cu nevoi medicale nesatisfăcute și să se implice împreună cu comunitățile și societatea pentru a schimba viețile în bine. Acest lucru a fost exemplificat recent prin extinderea inițiativei Boehringer Ingelheim Making More Health (MMH) numită „Angajamentele sociale ale Boehringer Ingelheim”, care se bucura de  o finanțare de 50 de milioane euro.

Boehringer Ingelheim

Boehringer Ingelheim crează terapii inovatoare care îmbunătățesc viețile oamenilor și animalelor. Fiind o companie biofarmaceutică de top, bazată pe cercetare, compania creează valoare prin inovare în domeniile cu nevoi medicale nesatisfăcute. Fondată în 1885 și deținută de o familie inca de atunci, Boehringer Ingelheim are o perspectivă pe termen lung. Aproximativ 52.000 de angajați deservesc peste 130 de piețe în cele trei domenii de activitate, Human Pharma, Animal Health și Biofarmaceutical Contract Manufacturing. Aflați mai multe la www.boehringer-ingelheim.com