Prima clinică medicală privată, deschisă pe o platformă industrială în Nord-Estul României, a fost inaugurată oficial în incinta fabricii BorgWarner din Iași. Noua clinică REGINA MARIA asigură asistență 24/7 și servicii medicale 100% gratuite pentru angajații BorgWarner.

Clinica are o suprafață de 110 m2 și oferă servicii pentru cinci specialități medicale: medicina muncii, medicină internă, reumatologie, endocrinologie și analize de laborator; toate acestea fiind disponibile direct la fabrică pentru angajați, ca un beneficiu oferit de către BorgWarner România pentru cei aproximativ 2.000 de salariați.

„Ca angajator prețuim cele mai importante lucruri în viață: echilibrul muncă-viață privată, sănătatea și siguranța colegilor noștri și a familiilor acestora. Și am ales cel mai bun partener medical pentru a avea grijă de sănătatea angajaților BorgWarner. Noua clinică medicală este o evoluție naturală a acestui parteneriat și este amplasată ideal, aproape de colegii noștri care pot beneficia imediat de servicii medicale personalizate pentru necesitățile lor. Suntem încântați să oferim angajaților BorgWarner cele mai bune condiții pentru a avea grijă de sănătatea lor, la doar câțiva pași de locul de muncă”, a declarat Dan Țețu, Director General fabrica BorgWarner Iași.

Investiția este rezultatul unui parteneriat pe termen lung cu Rețeaua REGINA MARIA, care include abonamente medicale și beneficii de sănătate pentru angajați și familiile acestora.

„De 26 de ani dezvoltăm infrastructura medicală din România și avem grijă de sănătatea angajaților români, atât prin abonamente medicale, cât și prin clinici în locațiile partenerilor noștri, așa cum este cea pe care o deschidem împreună cu BorgWarner. Obiectivul nostru este să fim aproape de abonații noștri și să ajutăm fiecare angajat român să facă cel puțin un screening și un control medical de rutină în fiecare an. În acest mod, reușim să creștem nivelul de prevenție în rândul românilor și să contribuim la o stare de sănătate mai bună a populației active”, afirmă Andreea Minuță, Director Executiv Divizia de Abonamente, Rețeaua REGINA MARIA.