Marți, 27 aprilie 2021, ora 13.00 ne întâlnim la o nouă ediție a dezbaterilor Comunității Caspa.ro, pentru a discuta despre un subiect extrem de important: Accesul la finanțare al Asociațiilor de pacienți. În cadrul acestei ediții o vom avea alături pe Mirabela Miron, Președinte AVISSO, specialist cu experiență vastă în domeniul financiar,  antreprenor, expert contabil şi auditor financiar, fondatoarea grupului de firme AVISSO, care oferă servicii de consultanţă în afaceri unui număr de peste 300 de companii. Alături de Mirabela Miron vom  discuta principalele dileme ale momentului :

  • Finanțarea activităților organizațiilor neguvernamentale din zona sănătății: ce tipuri de fonduri sunt disponibile, cum le putem accesa?
  • Programul Operațional Sănătate 2021-2027: există oportunități pentru ONG-uri din domeniul sănătății?

Înscrierile la dezbatere sunt gratuite pentru membrii Asociațiilor de Pacienți și se pot realiza pe platforma Caspa.ro, completând Formularul de participare disponibil AICI.

Detalii suplimentare puteți vizualiza pe pagina întâlnirii, disponibilă AICI.

Întâlnirile Comunității Asociațiilor de Pacienți – Caspa.ro au loc în fiecare lună și au ca principal obiectiv dezbaterea problemelor cu care se confruntă reprezentații asociațiilor de pacienți din România, dar și identificarea unor posibile soluții care să conducă la schimbări în bine pe termen lung și mai ales care să fie benefice pentru întreaga comunitate de pacienți și pentru sistemul de sănătate din România.

Caspa.ro este o comunitate dezvoltată de Oameni și Companii din iunie 2015, cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare RomâniaAlphega FarmaciePfizerRegina MariaLiamed, Boehringer Ingelheim și Spitalul Sf. Constantin din Brașov.