Întâlnirea Comunității Asociațiilor de Pacienți CASPA.RO

Strângerile de fonduri: artă sau chin? 

Studiu de caz: Hope and Homes for Children Romania.

EDIŢIA 4 ||   25 ianuarie 2021, ora 14.00-15.30

DEZBATERE ONLINE via  .
Evenimentul va fi înregistrat.

ediţie realizată cu sprijinul

Tematica ediţiei

Finanțarea activității reprezintă o provocare la care este orice ONG este nevoit să răspundă frecvent și în mod constant. Granturile externe alături de direcționarea celor 2% din impozitul pe venit sunt surse importante de finanțare, dar diversificarea și specializarea este un obligatorie dacă urmărim creșterea proiectelor. De la echipa Hope&Homes for Children aflăm cum au reușit să crească atât de spectaculos în ultimii ani. 

  • Care sunt principalele surse de finanțare la care putem apela?
  • Cum a reușit echipa Hopes&Homes să crească atât de spectaculos?
  • Cum a afectat criza Covid -19 activitatea ONG-urilor?
  • Ce putem învăța din experiența celorlalte ONG-uri?

Invitat special

cristina-petrut

Robert ION

Director Fundraising și Comunicare

Hope and Homes for Children România

Misiunea Hope and Homes for Children este aceea de a lupta pentru eliminarea instituționalizării copiilor din România. Până în anul 2027, Hope and Homes for Children România își propune să închidă, în colaborarea cu instituțiile statului, toate centrele de plasament de tip vechi și să înlocuiască sistemul instituțional de protecție a copilului actual cu un sistem care este bazat pe conceptul familial. În cei 22 ani de activitate în România, am închis 60 de centre de plasament, am scos peste 6000 de copii din orfelinate, am ajutat peste 36.000 de copii să rămână alături de familiile lor și am construit 112 case de tip familial care să susțină reforma sistemului de protecție a copilului.  

Despre Caspa.ro

Caspa.ro este platforma digitală a Comunității Asociațiilor de Pacienți din România, un proiect dezvoltat din iunie 2015 de Oameni și Companii cu susținerea partenerului principal Alliance Healthcare România.

Din septembrie 2017 comunitatea beneficiază de propria platformă digitală unde reunim proiectele, programele și toate inițiativele asociațiilor de pacienți.

Program dezvoltat de

cu susţinerea