Întâlnirea Comunității Asociațiilor de Pacienți CASPA.RO

Datele cu caracter personal: CE, CÂT,  CUM prelucrăm și stocăm

EDIŢIA 5   ||   3 martie 2021, ora 14.00-15.30

DEZBATERE ONLINE via  .
Evenimentul va fi înregistrat.

Ediţie realizată cu suportul de specialitate al

Tematica ediţiei

  • Știm ce date cu caracter personal prelucrăm în cadrul unei asociații de pacienți?
  • În ce scopuri prelucrăm datele cu caracter personal?
  • Avem un temei legal al prelucrării?
  • Când începe prelucrarea lor și când se termină? 

Cu suportul de specialitate al

cristina-petrut

O echipă multidisciplinară, orientată spre a identifica soluții personalizate raportat la activitatea specifică a fiecărui client. Serviciile de suport și consultanță din perspectiva protecției datelor cu caracter personal urmăresc identificarea activităților și zonelor de risc cu privire la prelucrarea datelor la nivelul fiecărui departament și efectuarea, după caz,  a recomandărilor necesare pentru conformarea acestor activități cu legislația aplicabilă.
Componenta juridică asociată sau accesorie serviciilor noastre poate fi susținută / confirmată de către avocați specializați în protecția datelor cu caracter personal, în lumina colaborării THINK GDPR cu echipa de avocați Păcuraru, Iliescu, Măzăreanu & Asociații.

Despre Caspa.ro

Caspa.ro este platforma digitală a Comunității Asociațiilor de Pacienți din România, un proiect dezvoltat de Oameni și Companii din iunie 2015. 

Din septembrie 2017 comunitatea beneficiază de propria platformă digitală unde reunim proiectele, programele și toate inițiativele asociațiilor de pacienți. Săptămânal cele mai importante știri sunt reunite într-un newsletter transmis gratuit abonaților. 

Program dezvoltat de

cu susţinerea