Întâlnirea Comunității Asociațiilor de Pacienți CASPA.RO

MedicAI: platforma bazată pe tehnologia AI care revoluționează interacțiunea medic – pacient

EDIŢIA 10   ||   28 iulie 2021, ora 14.00

DEZBATERE ONLINE via  .
Evenimentul va fi înregistrat.

Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

CONTEXT

MedicAI este o platformă de imagistică online, bazată pe tehnologia inteligenței artificiale, în care medicii pot colabora direct în cloud, între ei și împreună cu pacienții lor. Prin platforma MedicAI, pacientul are posibilitatea să își stocheze foarte ușor CD-urile sau stick-urile cu imagini, să le vizualizeze și să le depoziteze pe termen lung. De acolo, utilizatorul poate să dea acces mai multor doctori. Mai departe, MedicAI se integrează cu clinicile medicale și le permite să trimită analizele imagistice pacienților direct prin platforma proprie sau să colaboreze cu alte clinici.

Avantajele platformei MedicAI

Poți deschide GRATUIT și foarte simplu un cont de pacient

Poți găsi cu ușurință medici pentru a cere consultații sau o a doua opinie

Trimiterea investigațiilor imagistice este foarte rapidă și poate fi făcută direct din contul pacientului sau de pe pagina publică a medicilor

Ești notificat instantaneu, imediat ce medicul îți trimite un mesaj sau imediat ce îți încarcă un nou document important

Invitat special

dragos nanuti caspa

Dragoş Nanuti

Head of Business Development
MedicAI

Moderator

Ines Nerina Caspa

Ines Nerina

Blooger
Type 1 Dreamer

Despre Caspa.ro

Caspa.ro este platforma digitală a Comunității Asociațiilor de Pacienți din România, un proiect dezvoltat de Oameni și Companii din iunie 2015. 

Din septembrie 2017 comunitatea beneficiază de propria platformă digitală unde reunim proiectele, programele și toate inițiativele asociațiilor de pacienți. Săptămânal cele mai importante știri sunt reunite într-un newsletter transmis gratuit abonaților. 

Program dezvoltat de