Întâlnirea Comunității Asociațiilor de Pacienți CASPA.RO

Construim punți între organizațiile nonguvernamentale

EDIŢIA 13   ||   17 noiembrie 2021, ora 14.00

DEZBATERE ONLINE via  .
Evenimentul va fi înregistrat.

Fotografie creată de Karolina Grabowska, de la Pexels

CONTEXT

Vreme de 20 de ani jurnalist, Melania a lăsat în urmă studioul de știri și camera de luat vederi pentru a pune lumina pe cauze sociale cărora s-a dedicat în ultimii 10 ani – Fondator al proiectului educațional Afterschool social Clinceni, co-fondator și presedinte al Asociației MagiCAMP, care deservește copii aflați în situații vulnerabile și familiile acestora, Melania simte că a venit vremea să construiasca punți între organizații nonguvernamentale.

Proiectul ZI de BINE e pariul ei că domenii slab finanțate sau dinspre care ne întoarcem adesea privirea își pot găsi susținători atunci când oamenii își transformă aniversarea într-un moment de grație și de generozitate.

Invitat special

dragos nanuti caspa

Melania Medeleanu

Membru fondator
“Zi de Bine”

Moderator

Ines Nerina Caspa

Dorin
Chioțea

Jurnalist TVR1

Despre Caspa.ro

Caspa.ro este platforma digitală a Comunității Asociațiilor de Pacienți din România, un proiect dezvoltat de Oameni și Companii din iunie 2015. 

Din septembrie 2017 comunitatea beneficiază de propria platformă digitală unde reunim proiectele, programele și toate inițiativele asociațiilor de pacienți. Săptămânal cele mai importante știri sunt reunite într-un newsletter transmis gratuit abonaților. 

Program dezvoltat de