Întâlnirea Comunității Asociațiilor de Pacienți CASPA.RO

Prevenție și Educație pentru Sănătate în Comunitate

EDIŢIA 16   ||   2 noiembrie 2022, ora 14.00

DEZBATERE ONLINE via   şi  (caspa.ro).
Evenimentul va fi înregistrat.

Fotografie de la Ron Lach.

Cu susţinerea

CONTEXT

Fraza ”este mai ieftin să previi decât să tratezi” poate părea demodată sau prea des utilizată, dar noi credem că este mai adevărată decât oricând. Este necesar să facem educaţie pentru sănătate şi să promovăm sănătatea și acțiunile de prevenție în România. Iar schimbările mari încep întotdeauna cu pași mici și cresc încet, pe măsura implicării celor mulți.

De aceeași părere sunt și partenerii de la Fundația Comunitară Buzău, care cu sprijinul Farmaciilor Alphega au dat startul unui proiect de educație pentru sănătate în comunitate.

Vino la întâlnirea din 2 noiembrie să vorbim despre implicarea în proiecte dedicate schimbărilor în comunitate!

INVITAŢI

Anca Nicolescu

Director executiv FCBZ

Anca s-a alăturat echipei în Mai 2022. Este născută și crescută în Bucovina, la Suceava, cu studii universitare la ASE București – Facultatea de Management având și un Master în Managementul Proiectelor la Universitatea Coventry din Marea Britanie.

Experiența profesională a cunoscut-o la o multinațională din Londra unde a lucrat până în anul 2021 când s-a mutat în Buzău.

Lavinia Iordache

Preşedinte CD FCBZ

Lavinia are o experiență internațională în managementul proiectelor și a ales să se mute cu familia la Buzău din considerente personale.

Lavinia își dorește să aducă un impact pozitiv în comunitatea unde a ales să își creasca copiii și să fie un model de spirit civic și determinare pentru membrii comunității, cu contribuții în domenii esențiale ale societății: educație, sănătate și mediul înconjurător.

Andra Geantă

Project Manager Alphega – Alliance Healthcare România

Andra gestionează de peste 5 ani campaniile de educație și prevenție ale rețelei de farmacii comunitare Alphega, dezvoltând proiecte inovatoare precum: ”Nu uita ce este important pentru tine”, campanie de educație dedicată demenței, ”Luptă pentru inima ta” – campanie pentru prevenția bolilor cardiovasculare, ”Protejează-te de două ori mai bine” – campanie de prevenție și detectare a cancerului de sân sau ”Sănătos în clasă. Sănătos acasă” – campanie dedicată elevilor și familiilor acestora.

MODERATOR

Ines Nerina Caspa

Ines Nerina

Blogger, Antreprenor și
Președinte Type 1 Dreamer

 

Despre Caspa.ro

Caspa.ro este platforma digitală a Comunității Asociațiilor de Pacienți din România, un proiect dezvoltat de Oameni și Companii din iunie 2015. 

Din septembrie 2017 comunitatea beneficiază de propria platformă digitală unde reunim proiectele, programele și toate inițiativele asociațiilor de pacienți. Săptămânal cele mai importante știri sunt reunite într-un newsletter transmis gratuit abonaților. 

Program dezvoltat de