Întâlnirea Comunității Asociațiilor de Pacienți CASPA.RO

Accesul la finanțare al Asociațiilor de Pacienți.

Oportunități & Bariere în 2021.

EDIŢIA 7   ||   27 aprilie 2021, ora 13.00

DEZBATERE ONLINE via  .
Evenimentul va fi înregistrat.

Vom discuta despre

Finanțarea activităților organizațiilor neguvernamentale din zona sănătății: ce tipuri de fonduri, cum le putem accesa?

Programul Operațional Sănătate 2021-2027: există oportunități pentru ONG-uri din domeniul sănătății?

Invitat special

Olimpia Enache

Mirabela Miron

Președinte AVISSO

Mirabela Miron este antreprenor, expert contabil şi auditor financiar, fondatoarea grupului de firme AVISSO, care oferă servicii de consultanţă în afaceri unui număr de peste 300 de companii. Este o promotoare ferventă a dezvoltării economice a Iaşiului şi a regiunii Moldovei. S-a dedicat ca voluntar, dar şi finanţator, cauzelor de responsabilitate socială.

Membră a Romanian Business Leaders, preşedintă a Asociaţiei O şansă pentru fiecare, prin intermediul căreia a iniţiat RestartHome, inspirat din activitatea proiectului RePatriot, din echipa căruia, de asemenea, face parte. În calitate de antreprenor, înţelege să fie permanent implicată în problemele comunităţii şi un observator atent al fenomenelor macroeconomice.

Despre Caspa.ro

Caspa.ro este platforma digitală a Comunității Asociațiilor de Pacienți din România, un proiect dezvoltat de Oameni și Companii din iunie 2015. 

Din septembrie 2017 comunitatea beneficiază de propria platformă digitală unde reunim proiectele, programele și toate inițiativele asociațiilor de pacienți. Săptămânal cele mai importante știri sunt reunite într-un newsletter transmis gratuit abonaților. 

Program dezvoltat de

cu susţinerea