Lansat în anul 2018 de către echipa editorială MedicalManager, CASPA.ro – portalul Comunității Asociațiilor de Pacienți din România este principala sursă de informații actualizate permanent despre activitatea și proiectele asociațiilor de pacienți din România.

Portalul CASPA.ro colectează și publică informații de ultimă oră despre activitatea asociațiilor de pacienți și oferă o prezentare in extenso a acestora, cu date de contact permanent actualizate despre peste 300 de asociații de pacienți. De asemenea, sunt listate cele mai importante evenimente medicale organizate și dedicate pacienților.

CASPA.ro se constituie în același timp într-o platformă de educare și comunicare continuă a  pacienților cu organismele instituționale și de reglementare, precum și cu companiile din industria farma.

La fiecare două săptămâni, abonații newsletterului digital al portalului CASPA.ro sunt puși la curent cu toate noutățile publicate pe platforma asociațiilor de pacienți din România. Dacă și dumneavoastră doriți să știți în permanență care sunt proiectele, inițiativele și problemele cu care se confruntă asociațiile de pacienți, este de ajuns să vă abonați la Newsletterul CASPA.ro și îl veți primi gratuit, pe adresa dvs. de email!