În cadrul următoarei ediții a webinarului Ora pacientului – Despre Obezitate vom aborda tema Chirurgia bariatrică – un arsenal imbatabil și, potențial, o soluție definitivă împotriva obezității.

Vă invităm Joi, 15 iunie, începând cu ora 15.00, pe ZOOM, la o discuție despre diferitele tehnici chirurgicale utilizate în chirurgia bariatrică – avantajele și riscurile fiecărei proceduri și modul în care acestea pot contribui la îmbunătățirea stării de sănătate. Pe lângă aspectele chirurgicale, vom aborda și chestiuni legate de pregătirea preoperatorie, postoperatorie, de procesul de recuperare și de importanța adoptării unui stil de viață sănătos și a unei alimentații echilibrate după intervenția chirurgicală.

Webinarul va fi susținut de specialiști renumiți, cărora le veți putea adresa întrebări și solicita de sfaturi practice:

Dr. Victor DIACONU, Medic Primar Chirurgie Generală, Chirurgia Obezității, Nord-Grupul Medical Provita;

Dr. Ovidiu Nicolae PALEA, Medic Primar Anestezie și Terapie Intensivă, specialist în Terapia Durerii, fondatorul Nord-Grupul Medical Provita;

Moderator: Cristina FEDOROVICI, Psiholog și Psihoterapeut – Chirurgie Bariatrică – Grup de Suport.

Pentru a confirma GRATUIT participarea, vă rugăm să completați formularul de înregistrare, disponibil aici: https://www.eventsonline.ro/formular-de-confirmare-a-participarii-la-webinarul-despre-obezitate-ora-pacientului/

Detalii despre eveniment puteți accesa în invitația electronică, diponibilă aici: https://www.eventsonline.ro/despre-obezitate-ora-pacientului-editia-1/

Webinarul „Chirurgia bariatrică – un arsenal imbatabil și, potențial, o soluție definitivă împotriva obezității este organizat în cadrul platformei EventsOnline.ro, cu suportul Nord-Grupul Medical Provita.

EventsOnline.ro este un produs Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.