Mâine, miercuri 24 martie 2021 ne întâlnim la o nouă ediție a dezbaterilor digitale ale Comunității Caspa.ro, pentru a discuta despre Accesul pacienților la servicii medicale de calitate. În cadrul acestei ediții o avem alături pe Olimpia Enache, Chief Operations Officer în cadrul Rețelei private de sănătate – Regina Maria, care ne va împărtăși din experiența ei de peste 20 de  ani în domeniul medical, despre modul în care telemedicina și noile tehnologii din sănătate schimbă viața pacienților din întreaga lume și a celor din România.

Înscrierile la dezbaterea sunt gratuite pentru membrii Asociațiilor de Pacienți și se pot realiza pe platforma Caspa.ro, completând Formularul de participare disponibil AICI.

Detalii suplimentare puteți vizualiza pe pagina întâlnirii, disponibilă AICI.

Despre Caspa.ro

Întâlnirile Comunității Asociațiilor de Pacienți – Caspa.ro au loc în fiecare lună și au ca principal obiectiv dezbaterea problemelor cu care se confruntă reprezentații asociațiilor de pacienți din România, dar și identificarea unor posibile soluții care să conducă la schimbări în bine pe termen lung și mai ales care să fie benefice pentru întreaga comunitate de pacienți și pentru sistemul de sănătate din România.

Comunitatea Caspa.ro este un proiect Oameni și Companii dezvoltat din iunie 2015, cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare România, Alphega Farmacie, Pfizer, Regina Maria, Liamed, Boehringer Ingelheim și Spitalul Sf. Constantin din Brașov.