Jurnalistul și media trainerul Lucian Mîndruță vine miercuri, 26 mai 2021 de la ora 13.00 la întâlnirea Comunității Asociațiilor de Pacienți Caspa.ro.

Invitatul nostru special, jurnalist, scriitor și media trainer de peste 10 ani, Lucian Mîndruță învață oamenii cum să relaționeze cu media, cum să își construiască un mesaj care să aibă impact și să fie înțeles de toți ceilalți.

Participarea este gratuită pentru toți reprezentanții asociațiilor de pacienți și se realizează prin completarea formularului de participare disponibil aici:

https://www.caspa.ro/inscriere-dezbatere-caspa-ro-26-mai-2021/.

Detalii suplimentare despre dezbatere puteți vizualiza pe pagina întâlnirii, disponibilă AICI.

Întâlnirile Comunității Asociațiilor de Pacienți – Caspa.ro au loc în fiecare lună și au ca principal obiectiv, dezbaterea problemelor cu care se confruntă reprezentații asociațiilor de pacienți din România, dar și identificarea unor posibile soluții care să conducă la schimbări în bine pe termen lung și mai ales care să fie benefice pentru întreaga comunitate de pacienți și pentru sistemul de sănătate din România.

Comunitatea Caspa.ro este un proiect Oameni și Companii dezvoltat din iunie 2015, cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare România, Alphega Farmacie, Pfizer, Regina Maria, Liamed, Boehringer Ingelheim și Spitalul Sf. Constantin din Brașov.