Ajutați-vă unii pe alții pentru a crește! Faceți campanii împreună!”, a fost unul dintre sfaturile transmise de Lucian Mândruță celor prezenți la întâlnirea comunității Caspa.ro.

Cea de-a șaptea întâlnire a Comunității Caspa.ro din acest an, organizată la finalul lunii mai, a adus în fața reprezentanților asociațiilor de pacienți un invitat special: jurnalistul și media trainerul Lucian Mândruță. Acesta a dezvăluit reprezentanților asociațiilor de pacienți ce trebuie să facă pentru a-și crește calitatea comunicărilor, ce să nu facă și cum să crească vizibilitatea mesajelor sau companiilor pe care le susțin.

“Trebuie să nu vă mai concentrați pe a transmite un mesaj complicat, ci unul scurt și care să aibă impact. Spuneți o poveste simplă și puternic vizuală pentru care publicul să vă țină minte. Trebuie să construiți mesaje pe care oamenii să simtă nevoia să le dea share. Dacă vrem ca jurnaliștii să construiască știrile alături de noi trebuie să respectăm câțiva pași: să fim atenți la titlul articolului, să includem un citat scurt, dar care să aibă impact și să avem o parte vizuală interesantă”, și-a continuat Lucian discuția cu asociațiile de pacienți.

Comunitatea OSC-Caspa.ro, Comunitatea Asociațiilor de Pacienți numără peste 400 reprezentanți din asociațiile de pacienți care sunt abonați la newsletterul săptămânal www.caspa.ro sau participă la evenimentele comunității. Comunitatea Caspa.ro este un proiect Oameni și Companii dezvoltat din iunie 2015, cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare România, Alphega Farmacie, Pfizer, Regina Maria, Liamed, Boehringer Ingelheim și Spitalul Sf. Constantin din Brașov.

Caspa.ro este o comunitate Oameni și Companii. Oameni și Companii – OSC – este un ecosistem avansat de marketing care integrează peste 100 comunități business și profesionale și 33 de platforme digitale proprii asociate acestor comunități. Toate comunitățile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.