După 20 de ani de jurnalism, Melania Medeleanu a lăsat în urmă studiourile de știri și camerele de luat vederi pentru a se dedica cauzelor sociale, multe dintre ele fiind deja foarte bine cunoscute: tabăra pentru copiii cu afecțini grave MagiCAMP, Afterschool-ul social din Clinceni și cel mai nou proiect, ZI de BINE.

La întâlnirea din 10 noiembrie vom explora alături de Melania cum putem pune împreună energia asociațiilor de pacienți, organizațiilor nonguvernamentale și oricărei persoane de bine, pentru a crește proiecte comune, care să schimbe viața cât mai multor oameni.

Întâlnirea CASPA.RO are loc miercuri, 10 noiembrie, de la ora 14.00 pe platforma Zoom.

Participarea este GRATUITĂ și se realizează prin înscrierea pe platforma Caspa.RO, completând Formularul de participare de AICI.

Detalii suplimentare despre această întâlnire puteți citi pe pagina dedicata accesibila AICI.

 

Despre Comunitatea CASPA

Comunitatea Asociațiilor de Pacienți din România – CASPA.RO este dezvoltată de Oameni și Companii din iunie 2015 cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare România, Pfizer, Regina Maria, Boehringer Ingelheim, Alphega Farmacie.  Din septembrie 2017 comunitatea beneficiază de propria platformă digitală, unde reunim proiectele, programele și toate inițiativele asociațiilor de pacienți. Săptămânal cele mai importante știri sunt reunite într-un newsletter transmis gratuit abonaților, la care vă puteți înscrie AICI.

 

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +130 comunități business sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici