Ora Pacientului RoDiabet de astăzi, începând cu ora 18.00, abordează o temă în ton cu luna sărbătorilor: Diabetul și Familia. Diabetul este o afecțiune complexă iar diagnosticarea cu diabet poate veni ca un șoc, nu doar pentru persoana afectată ci și pentru familie. În plus, sprijinul familiei este de foarte multe ori cheia și elementul esențial pentru o bună gestionare a bolii.

Sunt alături de noi specialiști diabetologi recunoscuți, precum prof. dr. Doina Catrinoiu, de la Universitatea Danubius din Constanța și Conf. Dr. Anca Pantea Stoian, de la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București dar și persoane cu diabet sau membri ai familiilor cu diabet: Rodica Molnar, Președinte ASCOTID și psihologul Cristina Petruț, Vicepreședinte FADR.

Înscrierile sunt gratuite și se realizează completând Formularul de participare de AICI.

Persoanele cu diabet au nevoie de tratament zilnic, de monitorizare regulată, de un stil de viață sănătos și de informare constantă. Pentru ei este important să se afle într-un mediu favorabil și să poată conta pe sprijinul familiei pentru a se trata corect.

Te așteptăm la Ora Pacientului pentru a afla de la specialiști cum poți fi alături de membrii familiei tale care au diabet.

Webinarul are loc pe platforma Zoom și va fi transmis live pe pagina de Facebook RoDiabet.

Mai multe detalii despre întâlnire pe pagina webinarului, disponibilă aici. 

Webinarul Ora Pacientului RoDiabet

Ora Pacientului RoDiabet este o inițiativă a Platformei RoDiabet dezvoltată din mai 2020 cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare România, Alphega FarmacieAstra ZenecaBoehringer Ingelheim, Dahna, LiamedMedtronic, Novo Nordisk.  

Întâlnirile lunare RoDiabet Ora Pacientului sunt dedicate tuturor persoanelor care trăiesc cu diabet și familiilor acestora, abordând teme care să ușureze gestionarea acestei maladii și care să răspundă întrebărilor persoanelor cu diabet, precum: gestionarea corectă a diabetul în timpul pandemiei și pregătirea de ieșirea din izolare, ce este și cum controlăm hipoglicemia, obezitatea și diabetul, piciorul diabetic sau tehnologii și aplicații în sprijinul persoanelor cu diabet.

RoDiabet este o comunitate administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici