Asociatia Romana de Imuno-Dermatologie organizeaza cea de a doua editie a Manifestarii Nationale cu Participare Internationala ”Congruente interdisciplinare in Imuno-Dermatologie”, ce se va desfasura la Bucuresti, in perioada 27-29 septembrie, la Casa Presei Libere.

Manifestarea abordeaza interdisciplinaritatea patologiei dermatologice, la interfata cu specialitati precum imunologia, alergologia, oncologia, pediatria, endocrinologia, chirurgia plastica sau alte specialitati congruente.

Pe parcursul celor trei zile, vor participa peste 60 de lectori de renume din intreaga tara, cat si invitati de onoare din strainatate. Totodata, editia se bucura de un parteneriat cu doua mari publicatii internationale din cadrul Spandidos Publications: Oncology Letters, precum si Experimental & Therapeutic Medicine.

Evenimentul este organizat sub egida Departamentului de Excelenta in Dermatologie al UMF ”Carol Davila” Bucuresti si se adreseaza medicilor specialisti si cercetatorilor, pentru care patologia imuno-dermatologica este de interes, cat si medicilor de familie, a caror implicatie in stabilirea unui prim diagnostic este extrem de importanta. Manifestarea este creditata, iar participarea este exclusiv gratuita.

“Va invit sa dezbatem aspecte importante ale patologiei imuno-dermatologice si sa contribuim impreuna la dezvoltarea practicii medicale romanesti”, a declarat Daniel Boda, Presedinte Asociatia Romana de Imuno-Dermatologie.

Mai multe amanunte gasiti pe www.imunodermatologie.ro