APAN România organizează cea de-a VI-a ediție a conferinței dedicate World MS Day2023 — Cu și despre scleroza multiplă, la Iași, în perioada 2 – 4 iunie 2023.

Evenimentul organizat cu ocazia zilei mondiale a sclerozei multiple își propune consolidarea unei comunități active (atât pe plan regional, cât și pe plan național) constituite din persoane diagnosticate cu scleroză multiplă, aparținători, cât și informarea plurilaterală cu privire la aspectele și evoluția diagnosticului.

Demersul atrage după sine suportul oferit tuturor persoanelor diagnosticate cu scleroză multiplă pentru a le facilita capacitatea de a răspunde optim dificultăților impuse de diagnostic.

În cadrul evenimentului se vor oferi informații despre afecțiune și evoluția ei, vor fi multe sesiuni de storytelling, importanța tratamentului timpuriu și ultimele opțiuni terapeutice, despre progresie în scleroză multiplă, beneficiile vitaminei D și importanța nutriției, despre drepturile pacienților, recuperare medicală și multe alte surprize.

Evenimentul va fi transmis pe Pagina APAN Sâmbăta 3 Iunie, celelalte sesiuni și workshopuri de vineri și duminică fiind doar pentru cei prezenți.

Pentru înscriere, completați formularul de aici: https://forms.gle/sH3wVEg7yT7C6H8A7