APAN România – Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Neurodegenerative din Romania organizează cea de-a șaptea ediție a conferinței World MS Day 2024 — Un parteneriat cu scleroza multiplă, la Hotel Marshal Garden, București, în data de 25 mai 2024.

Evenimentul va fi un forum important pentru persoanele cu Scleroză Multiplă, familiile lor, profesioniștii din domeniul sănătății și alte persoane interesate, unde se va discuta despre inovații și soluții pentru această afecțiune complexă.

Sub titlul “Un parteneriat cu Scleroza Multiplă”, conferința se va desfășura în onoarea Zilei Mondiale a Sclerozei Multiple și va oferi o platformă importantă pentru schimbul de cunoștințe, experiențe și resurse între participanți.

La eveniment participă vorbitori experți în domeniul medical și al sănătății mintale, profesioniști din domeniul asistenței medicale și alți specialiști, care vor împărtăși informații valoroase și inovatoare despre managementul și tratamentul SM, precum și despre îngrijirea și sprijinul pacienților.

Vom afla mai multe despre abordarea holistică a sclerozei multiple, vom interacționa cu alți pacienți prin sesiuni de story-telling și vom oferi sprijin și încurajare prin intermediul comunității noastre.

APAN ofera 15 burse speciale care vor acoperi costurile de cazare pentru o noapte pentru persoanele diagnosticate cu scleroză multiplă care vor veni din alte localitati.

Criteriile pentru a aplica la una dintre burse se regăsesc mai jos:
– Motivatie pentru solicitarea bursei, care va fi trimisa catre roxana.ghita@afectiuni-neurodegenerative.ro
– sa nu locuiasca in Bucuresti/Ilfov
– primul venit – primul servit
– sa trimita solicitarea inainte de 8 Mai

Pentru înscriere, te rugăm să completezi formularul de aici: https://forms.gle/fz9MRxkUKZK5u9bX7
Pentru o bună organizare, vă rugăm să vă înscrieți până pe 19 Mai 2024.

Pentru încheierea listei finale de participanți, fiecare persoană înscrisă vă fi contactată telefonic pentru reconfirmarea participării (în perioada 1 Mai-23 Mai 2024).

Dacă doriți detalii suplimentare, vă rugăm contactați: eduard.pletea@afectiuni-neurodegenerative.ro,  silvia.dinulescu@afectiuni, neurodegenerative.ro, roxana.ghita@afectiuni-neurodegenerative.ro, diana.ligi@afectiuni-neurodegenerative.ro, tudor.bojin@afectiuni-neurodegenerative.ro.