Organizata sub egida Colegiului Farmacistilor din Romania, a Asociatiei Medicale Romane si Societatii de Stiinte Farmaceutice din Romania in parteneriat Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale, Conferinta Nationala de Farmacie, ajunsa la cea de-a XI a editie va fi dublu-creditata: farmacisti si medici specialisti.

SECTIUNI CNFarma 2018:
1. Noutati in medicatia diferitelor patologii.
2. Formulari moderne.
3. Combinatii medicamentoase.
4. Probleme actuale (original vs generic).
5. Interactiuni medicamentoase.
6. Reglementari actuale in prescrierea medicamentelor.
7. Medicamentele contrafacute – o problema de sanatate publica.

Vor exista in cadrul evenimentului sectiuni speciale de comunicari ale Casei Nationale de Asigurari (CNAS), ARPIM, ADRFR.

“Avem placerea de a va invita sa participati la Conferinta Nationala de Farmacie, care va avea loc in perioada 15-17 noiembrie 2018, la Bucuresti. In acest an, conferinta va sarbatori aniversarea a 11 ani de organizare sub egida Colegiului Farmacistilor din Romania. De-a lungul celor 11 ani, CN FARMA a jucat un rol cheie, care sta la baza intelegerii mecanismului de colaborare dintre medic si farmacist pentru o terapie cat mai eficienta. Programul CN FARMA 2018  va aborda teme care includ: cazuri clinice,  interactiuni medicamentoase, reglementari actuale in prescrierea medicamentelor, noutati in medicatia diferitelor patologii”, a declarat Prof. Dr. Farm. Dumitru LupuleasaPresedinte Colegiul Farmacistilor din Romania

Evenimentul va fi sustinut activ de peste 20 de parteneri: firme farmaceutice, producatori de OTC si suplimente alimentare dar si producatori de softuri destinate lanturilor farmaceutice.

Web-site eveniment: http://cnf2018.farma.ro/

Keynote speakers: http://cnf2018.farma.ro/speakers/

Parteneri: http://cnf2018.farma.ro/parteneri/