“SIGURANȚA PACIENTULUI” este tema celei de-a 25-a ediții a Conferinței Naționale de Management Medical Modern în Spitale Publice, ce va avea loc  în perioada 10 -12 mai 2019, Poiana Brașov, Ana Hotels.

În cadrul evenimentului de tradiție organizat de Oameni şi Companii, în parteneriat cu Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate,  invitații vor dezbate subiecte arzătoare pentru sfera serviciilor medicale ce au in centrul atentiei SIGURANȚA PACIENTULUI.

Sunt aşteptaţi să participe la acest eveniment, pentru a dezbate calitatea managementului sanitar din România și managementul riscului la pacienți reprezentanți ai aparatului decizional din domeniul sănătății și ai asociațiilor și societăților conexe, manageri, directori medicali, directori economici din cadrul spitalelor publice, reprezentanți ai DSP-urilor, CAS-urilor, CMJ-urilor, SJA-urilor, Consiliilor Județene și primăriilor, medici de familie și medici specialiști.

Din 2007, Oameni și Companii dezvoltă un Program Național de Management Medical Modern dedicat specialiștilor și factorilor decizionali din domeniul managementului medical. Până acum au avut loc 24 de conferințe naționale încheiate cu succes, care au numărat +3500 de participanți din comunitatea medicală și 11 evenimente regionale cu +1.300  participanți, în total.

“Conceptul de siguranța pacientului este unul dintre cele mai importante aspecte ale actului medical”, a declarat Vasile Cepoi – Secretar de Stat, Președintele  Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate

Oameni și Companii este un promotor al comunicării interinstituționale eficiente, în domeniul medical din România, având o experiență de peste 16 ani în furnizarea serviciilor de consultanță în domeniul comunicării directe active și 11 ani vechime, în organizarea Conferințelor Naționale de Management Medical Modern.

Pentru detalii suplimentare şi înscrierea la acest eveniment organizatorii pot fi contactați la tel: 0723.061175, fax 0232 240630 sau pe email: lili.corduneanu@oamenisicompanii.ro.