Câteva sute de medici din specialităţile implicate în patologia oncologică sunt așteptați la București la cea de-a 3-a ediție a CONFERINȚEI NAȚIONALE DE ONCOLOGIE ÎN PRACTICĂ MEDICALĂ 2019, eveniment organizat de Societatea Academică de Medicină a Familiei și Societățile Oncologice din România în perioada 21-23 martie, la Crystal Palace Ballrooms, București.

Conferinţa de anul acesta va insista asupra MIJLOACELOR DE PREVENȚIE dar, mai ales, asupra colaborării în timp util cu specialiştii de profil în lupta cu una dintre cele mai perfide, mai agresive şi mai invazive boli ale omului contemporan.

Printre SUBIECTELE abordate se numără: DE LA MUTAȚII GENETICE LA MUTAȚII EPIGENETICE; TERAPIA BIOLOGICĂ; CUM SUNĂ VIITORUL? CHIRURGIA ROBOTICĂ ÎN CANCER; ABORDAREA PALIATIVĂ HI-TOUCH ÎN ERA HI-TECH, SCREENING-UL ȘI DEPISTAREA PRECOCE A CANCERULUI: UP-TO-DATE, NOUTĂȚI ȘI TENDINȚE INTERNAȚIONALE; EXCESUL PONDERAL ȘI RISCUL ONCOLOGIC ASOCIAT; LIMBAJUL ALINĂRII LA PACIENȚII CU CANCER; METODE ȘI TEHNICI ORIGINALE ALE MEDICINEI INTEGRATIVE;  NEUROCHIRURGIE PRIN “GAURA CHEII”.

ÎN PREMIERĂ: “EXPERTS’ MEETING” – MASTERCLASSES MEDICALE INTERACTIVE CU PROFESORI ȘI SPECIALIȘTI DE REPUTAȚIE INTERNAȚIONALĂ.

Pentru mai multe informații despre conferință accesați https://onco.medica.ro