Societatea Română de Pediatrie organizează în perioada 7-10 aprilie 2021 o nouă ediție a Conferinței Națională de Pediatrie. Evenimentul va avea loc cu prezență fizică (numărul de participanți fizic va fi limitat conform normelor legale în vigoare la data desfășurării) și online live și înregistrat, facilitând reunirea unui număr mare de pediatri din toată țara, chiar în condițiile epidemiologice deosebite pe care le traversăm, precum și învățarea, actualizarea cunoștințelor și schimbul de informații.

Participanții fizic la Conferință vor putea urmări lucrările pe ecranul sălii ”Ion Heliade Rădulescu” – Academia Română și vor putea asista la sesiunile de Q&A cu moderatorii prezenți. 6. Între lucrările și prezentările Conferinței, vor fi expuse „cartoane” promoționale cu partenerii Conferinței, precum și cu link-uri către zonele virtuale ale acestora.

Accesul online la lucrările Conferinței se va face pe baza contului de utilizator și a parolei furnizate de organizatori fiecărui participant validat. Toți participanții vor beneficia de o „bară de stare/de progres” cu ajutorul căreia vor ști în permanență dacă sunt eligibili pentru Certificatul EMC integral sau cât mai au audiat.
După încheierea Conferinței și în afara acesteia (fără creditare și fără evidența orelor de curs parcurse), cele mai multe dintre lucrări vor fi disponibile gratuit tuturor medicilor până la data de 24 aprilie 2021 (cu acordul scris al lectorilor/autorilor).

Lista completă a Speakerilor acestui eveniment poate fi consultată aici

Ediția 2020 a Protocoalelor de diagnostic și tratament în Pediatrie va fi oferită gratuit, în varianta tipărită, celor care participă fizic (cu excepția celor ce au primit la ediția precedentă și în limita disponibilității).
CERTIFICATUL EMC va fi autentificat prin semnătura electronică a societății și expediat participanților prin e-mail.

Conferința are statut de Curs de Educație Medicală Continuă și este adresată tuturor medicilor interesați de temele conferinței, în special celor cu specializarea pediatrie și medicină de familie.

Înscrierile la eveniment se pot face aici